Dëshmi e rrejshme nën presion

Dëshmitari Asllan Kqiku dëshmon rrejshem. Deshmia ne seancen e dates 19.10.2023 siq shifet ne procesverbal eshte ne kundershtim me biseden me pronart e fabrikes se ujit Kika, ku kemi qene prezent edhe na bashkefshtart ku te gjithë e dina se burimi nr 7 ka qenë dhe eshte i Avdullah Bajres si dhe te gjitha burimet tjera i dim te kujt jane, jo vetem te Avdullahut,

Ne procesverbal Allani ka than qe ne nje distanc 20-30 m larg ma kane kallxu kronin, nuk eshte ai kru qe ky ka punu shume, etj etj,

si dhe gruaja e Avullahut nuk me ka than qe ka problem me Driton Lipovicen, as qe e ka permen por me ka than per Nevzadin

kurse ne inqizim eshte e kunderta:

Ky kru (burim) eshte i Avdullahut edhe kur e kam pa Driton Lipovicen tuj punu i kam than o Driton mos e prek kit kru se eshte i Avdullahut, Dritoni ka than qe nuk e kam marre por veq e kam vendos gypin

Asllani thot: nuk u dasht as me mlu e as me prek.

Ketu mund ta gjeni edhe procesverbalin ne kete link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJMET E FUNDIT

Rrejte sociale

Marketing